Ons team

Arie Schouten | directie en verkoop

30 jaar geleden zijn we gestart. In deze tijd is er veel veranderd; automatisering, internet en e-mail deden hun intrede. Er kwam moderne elektronica in de auto’s, waarvoor hoogwaardige diagnoseapparatuur nodig was. De tijd dat je een auto kon repareren met een sleutel en een schroevendraaier, is voorbij. Voortdurende bijscholing van onze monteurs is een must. We merken ook dat de klant hogere eisen is gaan stellen. En terecht: voor de huidige onderhoudstarieven mag de klant topkwaliteit verwachten. Dat is wat we vanaf het begin willen bieden. Elke dag. Perfectie. Een hoge kwaliteit is belangrijk om klanten te binden!

 

Jan van den Top | chef werkplaats/eerste monteur

“Voor mij stond het altijd al vast dat ik monteur wilde worden. Ik prutste vroeger al graag een beetje aan auto’s. Inmiddels heb ik mijn papieren als eerste monteur, technisch specialist en APK-keurmeester. Ik doe graag klussen zoals het vervangen van koppakkingen of versnellingsbakken. Ook ben ik gespecialiseerd in het onderhoud van brommobielen. Bij elke klus wil ik maar één ding: zo goed repareren, dat de klant niet terug hoeft te komen. Want daar heeft iedereen een hekel aan. Het leuke van Autobedrijf Arie Schouten is de afwisseling. Ik werk hier aan auto’s van alle merken!”

 

Henk van den Broek | eerste monteur/leermeester

“Ik werk inmiddels al 25 jaar bij Autobedrijf Arie Schouten. In die tijd heb ik veel klanten leren kennen. We hebben een leuke, gemoedelijke klantenkring. Als relatief klein bedrijf hebben we hier ook echt klantenbinding. Wat veranderd is in de tijd dat ik hier werk, is de technologie. Vroeger waren Volkswagen en Opel de fijnste auto’s om aan te sleutelen. Met de moderne elektronica maakt dat niet meer uit. Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, is een goede eindcontrole. Ik leid ook jongens op binnen ons bedrijf, maar dan komt het aan op de eindcontrole. We willen zeker weten dat we goed werk afleveren!”

 

Benny Mulder | eerste monteur/keurmeester

“Het is leuk om bij Autobedrijf Arie Schouten te werken. Mijn ouders én mijn zussen hadden hier hun auto in onderhoud. Zo ben ik ook hier terecht gekomen. Ik kom uit Elspeet en mijn collega’s komen ook uit de buurt. Behalve collega’s zijn we ook vrienden. Ik lever graag hoge kwaliteit. Of het nu om een reparatie gaat of een grote beurt, het gaat om de puntjes op de i. Zo zorg ik dat de auto van de klant er van binnen weer netjes uitziet; we zuigen de vloermatten en maken de voorruit schoon. Groot onderhoud ziet een klant niet, maar die kleine dingen worden wel opgemerkt!”